Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
- Dostatočne veľký, ľahký
- Ľahký
- Treba to ešte doma doladiť
Zakúpil som to, čo som chcel a som s tým spokojný.
- Super
- velmi dobre skladby a kvalitny
Ziadne
Veľmi prakticky
- Dobre kolesá. Dobrá nosnosť vozika
Splnil moje požadavky.
Hodí sa mi namiesto fúrika na práce v záhrade. Ľahký, skladaný a pritom objemný.
- Prepravný vozík je výborný a v dobrej kvalite, slúži nám na prepravu deti
- veľmi vhodný na prenášanie väčších vecí
- Dobrý pomocník na dvor
- Strašná kvalita vyhotovenia
Tento vozíček by bol super, keby bol vyrobený z poriadneho pevného materiálu. Uvádzaná nosnosť je 300kg, ale viac ako 100kg by som naň nenakladal z dôvodu že je to všetko vyrobené z tenkého a slabého materiálu. Bočnice sú z takého materiálu, že jednej pravdepodobne ublížil náraz pri doprave a došla prehnutá a vytočená ako vrtula. Krabica bola poškodená a nepreberal som to ja z dôvodu že som bol v práci. Kúpil som to ako darček tak som nemal čas riešiť reklamáciu. Ešte že si šikovný majster s tým poradil a vyrovnal to. Kolesá sú fajn pevné. V každom sú dve ložiská ktoré majú vôlu, čo som ešte nevidel. Po nasadení kolesa na osku ostáva medzi kolesom s podložkou a dierkou na závlačku 6mm medzera, takže koleso lieta. Musel som si vyrobiť z presnej trubky vymedzenie aby nelietalo, stačí že logruje ložisko. Na dno vozíka som dal pre istotu hrubý pozinkovaný plech aby sa sieťovina nepoškodila. Takže trochu tuningu a je to použiteľné do záhrady. Po tejto skúsenosti by som si to domov nikdy nekúpil a radšej by som si to dal vyrobiť z poriadneho materiálu kolegovi, ktorý opravil zdeformovanú bočnicu. Takže neodporúčam kúpiť tento tovar ak si ho neviete sami doladiť
Výhoda vozíka je, že sa dá ľahko zložiť, takže nezaberie veľa miesta.
- štandardne kvalitný výrobok Makita
- výborná pevnosť použitého kompozitu
- určené hlavne pre interiér na prepravu systainerov Tanos
Tovar mi bol doručený v poriadku. Zatiaľ som s ním spokojná, tak dufam že mi poslúži zopár rokov.
Navod k montazi je malo detailny (napr. uchytenie kolies), ale sikovnejsi clovek to zvladne. Niektore casti vyrobku mi ale pridu odflaknute, napr. pripojenie podvozku je cisto kov na kov, bez akejkovek podlozky. Takisto prichytenie kolies je len malymi sponkami. Vozik je mohutny a podla mna lahky, chlap ho dokaze cely vziat do ruk a preniest. Pomer cena/vykon OK.
Usporiadanie, poriadok.
- dobry pomocnik :)
Na kupu som mal svoje dovody, ale je to pomocnik, ktory sa urcite zide v aj v domacnosti :)
- Skladny,dobra manipulacia
Zobrazujem 281 - 300 zo 446 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...23 Ďalšie »