Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
- je to skveli pomocnik pri koseni travy a vozeni dreva
vinikajuca vec kto ho vidi zasne
Je celkom dobry len som myslel ze bude vetsi ale nevadi na dielni ho vyuzieme
- perfektný, spĺňa moju predstavu
vozík spĺňa všetko, kvôli čomu som si ho objednala
- velkost vhodna na domace pouzitie, ani velky, ani maly
- zatial ziadne vyhrady
Vyrobok splnil nase ocakavania. Potrebovali sme ho hlavne na presun veci z garaze do bytu, ked treba nasho spunta spiaceho prenasat na rukach, a tym padom som vsetko musel nosit sam. Uz som mal ruky ako opica ked som vsetko vlacil v rukach :-)
- Prakticky
- Ľahko sa s nim manipuluje jednoduchšie ako s fúrikom
- Vmesti sa don aj zelena bednička na zeleninu
- výklopná korba
- Cudzojazyčný manuál
- podľa manuálu zle sa skladá
Dlho som rozmýšľal čo si kúpim do záhrady. Fúrik nepripadal do úvahy pretože mám problém s chôdzou a používam opornú pomôcku. Ale v každom prípade ( aj napriek problémom pri skladaní ) pokial chcete niečo len do záhradky, aj zdravím ľudom odporúčam tento vozík. Pekne sa vyníma v záhradke, Netreba sa obávať že to náhodou vykotíte ako fúrik. Je síce drahší ako fúrik ale zvýšená investícia sa vyplatí. Napriek tomu že korba je plastová, je vyrobená dobrého kvalitného pastu. Taká zelená debnička čo sa používa na zeleninu sa tam v pohodke vmesti a pohode môžete na seba poukladať aj 4 na seba a hor sa na zber ovocia v záhradke. To by ste s fúrikom nevedeli. Je to Roys Roys v záhrade.
Prepravný vozík FERM FB-150N
Anonym
Pridané: 20. decembra 2013
(naposledy upravené 20. decembra 2013)
- Je sklápací a tým je skladný. Má dobrú nosnosť. Je pohyblivý, otáčavé kolieska ho robia výborne ovládateľným.
- Nemám mu čo vyčítať.
Je to vozík, aký potrebujem .Pred kúpou som si premyslel, aký vozík potrebujem, čo som našiel tu, zodpovedá vlastnosťami aj cenou mojím predstavám a potrebám.
Prepravný vozík Skladací B2B Partner 406002
Pridané: 22. decembra 2012
(naposledy upravené 22. decembra 2012)
Zakúpený v B2B Partner
- nízka hmotnosť, veľká nosnosť, skladateľnosť
možnosť ľahkého prenosu vozíka, keď treba presúvať veci na rôznych miestach, nízka hmotnosť, veľká nosnosť
Zobrazujem 441 - 447 zo 447 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 21 22 [ 23 ]