Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
Veľmi slabé disky kolies, po týždni sa už dve kolesá odlomili a síce príčinou ťažkého zaťaženia ale určite nie 300 kg (výrobcom udávaná nosnosť), max 150-200 naloženie. Vytrhol sa celý kus plechu so zvarom vodorovného náboja od plechového disku (ten z 2-ks tenkých plechov zoskrutkované s 5ks M8). A keby si som si ich nedal zvariť tak náhradné koleso asi neviem kde zoženiem.... Celkovo je konštrukcia dosť subtilná aj keď za účelom zníženej hmotnosti a ceny..... S radosťou by som zaplatil výrobcovi nech mi dodá rovnaký vozík ale s pevnejšími profilmi a kolesami.
- Silný, stabilný vozík
- Nafukovacie kolecka.
- Vanicka z hrubeho plastu (cca 4mm)
- Vyklapanie.
- Navod na zlozenie je uplne katastrofalny. Skor cloveka dopletie, nez mu pomoze.
- Labilnost.
Je to crep. Cela konstrukcia je strasne labilna, vsade su obrovske vole. Neda sa tlacit, hned sa zacne prehybat mechanizmus vodiacej paky. Pri maximalnom vytoceni zadrhaju kolecka. Zaistovaci mechanizmus som musel doplnit o dalsie podlozky, aby sa nezasekaval. Silne pochybujem o nosnosti 300kg. Nalozil som tam hlinu asi tak do polovice vanicky a cele sa to vlnilo podla nerovnosti terenu. Je to maximalne na vozenie pokosenej travy. Aj ked som povodne necakal zazraky, toto ma naozaj prekvapilo.
- ked ho nepoužívam nezaberá miesto,jednoducho ho rozoberiem
- dajú sa na nom odviezť aj dlhšie bremená po sklopení bočníc
- som spokojný aj cena bola výhodná
- Velmi prakticky
Zatiaľ som vozík nepoužil, ale zodpovedá mojej predstave.
Cena primeraná.
- Vozík je pevný
- Vysoká nosnosť
- Skladný
- Praktický
- Trošku viac hrkoce
Vozík je pevný, odniesol ťažké komody a práčku. Vďaka nemu sme presťahovali celý byt
- Pevny a skladny.
x
Dobry vozik
Cenovo vyhodne, kvalitne zabalene, mierne oneskorena dodavka. Dodane presne podla vyberu. Doporucujem.
- výhoda
zatiaľ nezistené
Výborný pomocník do záhrady,teraz v ňom vozím drevo do krbu
- Dobra cena.
Este keby boli gumove kolieska,ale za tu cenu je to ok.
Praktický a super využiteľný
Vysoka nosnost :-)
- Ja už jeden podobný mám /60 l /, je to "PARÁDA" na všetko možné v záhrade.
Už som ho odporúčal susedovi a ide ho kúpiť.
Ja mu ho objednám u Vás, len teraz odcestoval na týždeň.
Keď sa vráti, tak to zrealizujeme.
- rozmery
- nosnost
- tvrde,plastove kolieska
Dobre sa skladuje aj v paneláku a slúži na bežné odvezenie
ťažších vecí
Zobrazujem 361 - 380 zo 446 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...23 Ďalšie »