Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
- kolesá sa krútia
Treba dať väčšie a širšie kolesá+nejaké králičia pletivo aby nevypadavali 30cm polienka. Samozrejme že cenu zachovať
pomocník pre prepravu dreva v zimnom období.
- Vozík je z pevného plastu (lepšie ako plech)
- Ľahko sa skladá
- Kvalitné kolesá s ložiskami
Dobrý vozík za dobrú cenu.
- super vozík na prevoz kadečoho
rýchle dodanie aj komunikácia
- Presne ako som chcela.
- super
- Pevne nafukovacie kolesa. Vozik ide lahko.
- je veľký
- ľahká manipulácia
- pri skladaní som musel použiť 8 podložiek na kolesá aby nebehali na hriadeli
Plošinový vozík so vzduchovými kolesami DEMA 20029 300 kg
Registrovaný používateľ
Pridané: 31. augusta 2020
- velke kolesa, prejde urcite nerovnosti
- kolesa su extremne pevne aj s uchytami, ale problem je plech zospodu, na ktorom su uchytene. Pri prevazani dlazby sa na jednej strane ohli obe kolesa, tak, ze za prehol samotny plech na ktorom su uchytene. Musel som to vypodlozit podlozkami, aby boli priamo.
Vyzera byt supermasivny, ale da sa dost jednoducho poskodit az znicit. Keby dizajner trochu rozmyslal, dalo sa to spravit ovela jednoduchsie a ovela pevnejsie. Kolesa vydrzia s uchytmi mozno aj 500kg, ale tenky prech na ktorom je podzozok prisrobovany je slabe miesto tohto vozika. Pri vacsom naklade pri najazde na nerovnost sa moze cele koliesko aj s uchytom ohnut smerom dovnutra - cely plech sa vtlaci dnu a koleso je potom nasikmo. Da sa to vypodlozit, aby bolo opat rovno. Vozik som uz dvakrat musel takto opravovat, a teraz sluzi dobre. Netreba si ale mysliet ze je neznicitelny, a treba byt s nim dost opatrny!
- Perfektne velke kolesa,chodí sa sním perfektne aj po menších nerovnostiach.Zatial som vozil 150kg a v pohode.
Chcel som drahší XXL lebo mal aj haciky na popruhy ale dodacia lehota bola 3 tyždne ale tento ma tiež tak asi mi poslaly drahší alebo ma tie háčiky aj ten lacnejší velka spokojnosť.Hodí sa aj na prevážanie po menších nerovnostiach,po vedších už treba hodne sily na zdolanie.
Veľmi som spokojná super
- nafukovacie kolieska
- docela masivny
- lahka montaz
- nie uplne vsetko sedelo na 100%, dalo sa to zlozit ale par srobov islo sikmo(na fuknciu to nemalo vplyv)
- potrebovala som tento vozík, všestranné použitie
- s opracovaním výrobku som nebola veľmi spokojná, pretože doštičky nie sú ohobľované a musí si človek dávať pozor, aby sa mu nedostala trieska pod kožu
- veľmi jednoducho zložitelný
- malá hmotnosť
- po zložení aproximácia 2D
- Ľahký
- Pekný a pevný vozík. Odporúčam.
- Nosnosť
- Výkon + cena
- Ľahká manipulovateľnosť
- Rýchle rozloženie a zloženie
Zobrazujem 241 - 260 zo 446 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...23 Ďalšie »