Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
Očakávanie bolo veľké, dobrý pomocník do záhrady.
Vozík doviezli poškodeny:
Koliesko prepichnuté a plachta roztrhnutá.
Keďže to bola moja prvá objednávka cez internet tak môžem konštatovať len veľké sklamanie.
Celí výrobok krivý.
- Produkt splnal naše očakavania,bol to ako darček a uspešne
- Za tú cenu nemôžete toho veľa chcieť.
Zatiaľ som bola nadmieru spokojná s tovarom ( objednávala som si z tohto obchodu veľa krát) ale tentokrát, čo som objednala vozík tak prišiel doškretý. Možno pre niekoho nepodstatná vec, ale keď už kupujete niečo za 80-90 euro tak očakávate top stav. Aspoň mohli emailom o tom informovať a keď som písala ja tak nikto nereagoval. Takže za mňa pre tentokrát sklamanie :(
- Je to to čo som chcel
- Šikovný do ruky, lahky
Sikovny
cenovo dostupný
- Ľahko zložiteľné a skladne
- Dostatočne velke na prepravované veci
- Prekvapivo pevná konstrukcia
- Spoľahlivé kolieska
- Ľahká manipulácia (otočí sa aj na chodbe )
- Možnosť použiť ako rudlu takze zvládne aj nižšie schody
Velmi šikovny pomocnik do zahrady prr celu rodinu
- najlepšia cena z podobne ponúkaných produktov.
vozík je veľký a priestranný, síce nemá striešku a ani brzdené kolesá ale je super
- Rýchle poskladanie
- Miestami veľký nános farby
Kolesá na prívesnom vozíku nepasujú, rozteč medzi vnútornými maticami na osi je cca 1 cm kratší, ako úchyty navarené na ráme. V prípade že by som vonkajšie matice dotiahol, došlo by k deformácii, respektíve k odlomeniu úchytov.
Zariadenie - spojka, nie je možné primontovať na bicykel, lebo chýba upevňovací krúžok na trubku sedla.
Zatiaľ je produkt pre mňa nepoužiteľný a nie som si istý, či sa mi ho podarí vôbec sprevádzkovať.
Kvalita za dobrú cenu.
- Výborná manipulácia pri preprave materialov
Jednoduchá montáž ,moznost prepravy rôznych materiálov ľahké ovládanie vozika
spokojná
Variofit Skriňový s policami a drôtenými stenami
Pridané: 28. júla 2021
(naposledy upravené 28. júla 2021)
Zakúpený v Kovotyp s.r.o.
je veľmi vhodný na prevoz ťažkých veci na oddelení
- super na pláž
Zobrazujem 161 - 180 zo 446 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...23 Ďalšie »