Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
- Prevodovka ,radenie nepresne proste obycajny kram oko ste to vobec namontovali to uz ide vo svete len sekanie strojov ale nie o prakticke pouzitie?
Ak bude na stroji dobra prevodovka tak , pri upravach ok.
Zla kvalita
- Velka vola na klukovom hriadeli motora a hnacej remenice. Pri kupe si overte tieto zavady. Ak sa nevyskytnu tak ok. Celkova kvalita nic moc oproti vyrobkom za soc. vyrobe
zatial nie je
Komunikacia dobra,tovar je kvalitny, dodanie rychle.
- Dobrá kvalita
- Primeraná cena
Maximálna spokojnosť.
Som spokojna vyborny pomocnik do zahrady.
- Konecneee nemusím vláčit všetko v rukách, chvíle keď som sa musel otočiť na 8x sú preč teraz na 2 max 3x s vecami
Krátke rúčky ale to sa bude dat neako predĺžiť svojpomocne
Prepravný vozík Gravity CART M 01 B
Pridané: 3. októbra 2022
(naposledy upravené 1. decembra 2022)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Napriek subtílnemu vzľadu má vozík robustnú konštrukciu, ktorá sa rá variabilne prispôsobiť. Možnosť použiť aj ako rudlu. Slušný výrobok.
- Skladný, optimálny objem a veľkosť koliesok, rýchle rozloženie a zloženie.
- v pohode
Ide o nie moc kvalitný vozík, ktorý spĺňa svoje určenie. Vzhľadom na jeho cenu 50€ je to ok.
Hodí sa na spevnené povrchy. Dobre sa ťahal po kamenistej ceste. Na piesku sa už moc nedal použiť. Na sypkom piesku sa zabáral a trebalo ho ťahať ako sánky v lete :-( Kde bol piesok pevný mokrý a neboril sa tam to ako tak išlo. Ťažko sa zatáča čo je dané spôsobom pripojenia predných koliesok. Uvezie veľa ale je plytký preto odporúčam používať gumené laná na uchytenie nákladu. Pozor na predné kolieska ak sním musíte prekonať schody.
Vydržal prvú dovolenku a ešte poslúži ale na piesok sa nehodí skôr na presun k pláži po ceste ak toho máte veľa a cesta je dlhšia.
- Produkt bol cenovo pre mňa dostupný.
- Chýbali dva otvory na bočnej stene vozíčka.
teprve sme ho zmontovali, ale zdá sa že bude vyhovovať
kúpili sme vozík s tým že ho budeme používať na vozenie vecí na pláž, zatiaľ sa mi pozdáva
Šikovný kompaktný vozík zvezie všetko čo potrebujem na rybačku
- kvalitný produkt, dobrá cena
- deravé 1 koleso ,t.j. nefunkčný celý vozík
- Dobrá cena.
- Slúži k účelu na čo bol kúpený
Zobrazujem 101 - 120 zo 446 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...23 Ďalšie »