Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
- Skladný, šikovný, použiteľný na rôzne veci
Kárička je pevnej konštrukcie, avšak diely k sebe nepasujú, je potrebné pomôcť vŕtačkou a kladivom
este nie je vybaleny
Aga MR4610
Pridané: 24. mája 2023
(naposledy upravené 24. mája 2023)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
Nedodaný - nebol na sklade
Výhodný nákup
Vozik splnil všetky predstavy poskladaný je neskutočne rýchlo dokonca potešil aj popruh ktorý bol v balení
- Zmontovanie vozíka je jednoduché. Široké kolieska umožňujú prácu a v horšom teréne, nezabárajú sa. Malá šírka umožňuje prejsť aj užšie priestory. Malá šírka ale na nerovnom teréne a s vysoko naloženým tovarom spôsobuje nestabilitu.
- Malá šírka ale na nerovnom teréne a s vysoko naloženým tovarom spôsobuje nestabilitu. Osadenie koliesok na hriadeľkách by mohlo byť presnejšie.
Svojmu účelu občas niečo ťažšie odviezť poslúži.
Praktický pomocník do väčšej záhrady. Keď nepracuje super hračka pre deti.
- Perfektný
- Sklon hornej poličky mohol byť miernejší, aby sa zváračka neposuvala až na fľašu. Znižuje to možnosť chladenia ventilátorom
- Šikovný vozík, kolieska sa dobre otáčajú.
Vozík je fakt dobrý, len tie nálepky tam nemuseli byť. Ťažko sa dávajú dole.
- spokojnost , slúži k účelu ako sme chceli
TENTO VOZÍČEK SOM SI NAJSKÔR CHCELA KÚPIŤ, ALE POTOM som zistila, že jeho veľkosť by mi nepadla na to, na čo ja chcem používať vozíček ako dôchodkyňa. Tento vozíček je väčší a je vhodný aj ako vlečka za malé traktoríky a traktorové kosačky. Pre mňa by bol veľký, tak som si kúpila ten menší zelený a som spokojná. Je strašne zlatý, ľahučký a pevný. Som nadmieru spokojná.
Vozíček je úžasný.
Taká praktická veľkosť pre dôchodkyňu.
Material a spracovanie je kvalitné s presne všetko zapadlo. Skladala som ho sama. Je to untuitívne podľa obrázkov návodu.
Güde GSW 200 20038
Pridané: 4. februára 2023
(naposledy upravené 4. februára 2023)
Zakúpený v Zvaracky-Obchod.sk
- Vozik je super aj ked je trosku nestabilny kvoli tomu ze spodna cas neni spojena ale vyriesil som si to sam a zazvaral som spoje takze uz je pevny a nekyve sa za tu cenu odporucam
Spodna cast vozika treba ju spevnit.
- Na prepravu ľahkého materiálu
- Je dosť labilny na jednom kolese strhnuty závit je to proste čínsky výrobok.za tú cenu sa určite neoplatí
- Hodí sa na ryby
- praktický pomocník
praktický, ľahký vozík kompaktných rozmerov, ale s kolieskami dostatočného priemeru aj na nerovný povrch
po umiestnení predmetu (nábytok/ na podložku s kolieskami a pri pohybe týmto dochádza k zošmyknutiu nábytku a teda nie je naplnený účel. Neviem ako zabrániť k zošmyknutiu nakoľko priľnavosť podložky je nulová je z veľmi tvrdého materiálu
- Pekný
- Ľahko sa skladal
- Krehká vanička, chcelo by to robustnejší plast alebo plech
- V balení bolo len 14 zo 16 potrebných skrutiek M8x20, podložky aj matice boli všetky.
Zatiaľ som ho len poskladal, nestihol som ho vyskúšať s nejakým nákladom.
Zobrazujem 81 - 100 zo 446 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...23 Ďalšie »