Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravné vozíky
Na obrázku vyzerá vozík kompaktný, všetko pasuje, stojí rovno resp. ako má byť.
Skutočné vyhotovenie je po technickej (mechanickej) stránke slabšie, ale zodpovedá cene výrobku. Chýbal návod na montáž, jeden diel bol vadný, mechanicky krivo vyrobený, nedal sa namontovať (vyriešil som si to sám). Po celkovej montáži bočnice stoja krivo a kývu sa. Kto si vie pomôcť, nedostatky výrobku si môže odstrániť a vozík bude ako na obrázku.
Jad Tools 11882
Pridané: 15. novembra 2024
(naposledy upravené 15. novembra 2024)
Zakúpený v Garho.sk
Ešte nemám skúsenosť
- Výborné na transport objemných vecí, nákupu alebo cestovných tašiek atď.
- Skladací mechanizmus vďaka čomu sa zmestí priemerne veľkého kufra auta
- Konštrukcia znesie až 100kg, takže je možné prenášať aj ťažšie predmety
- Kolesá sú zbytočne široké (oproti konkurencii), aj ich otáčanie v zloženom stave problematické, kvôli ich šírke
- Skladanie sa niekedy zasekáva a je nutné vozík dať na bok, aby bolo možné ho zložiť
- Konštrukcia pôsobí pevne, ale u niektorých častiach skladacieho mechanizmu je otázna výdrž
Potrebovali sme káru bývame v dedine, potrebujeme vyvozit, sme tie, suchu trávu, a pod. Veľmi sme spokojní a ďakujeme, mali sme káru z roku 1989,ale kolesá už nefunkčné,
- vozík mali v obchodoch menší, tento je výborný
- Super kvalita
Oproti iným podobným produktom je síce ťažší, ale má to zmysel, lebo konštrukcia je aspoň pevnejšia. Kolieska majú plynulý chod. Oplatilo sa investovať do značkového vozíka.
Tovar dosiel rozpadnuty a doničeny
co som ocakaval to sa splnilo
- relativne robustna konstrukcia
- lahka manipulacia s vozikom + jednoduche rozlozenie a zlozenie vozika
- farba /oranzova/ zodpoveda obrazku
- vyssia vaha
Ok
- Ľahká manipulácia.
- Do záhrady akurát
- Nič
- kvalitné prevedenie, ľahká montáž a demontáž
kvalitné prevedenie, ľahká montáž a demontáž
- Spratny
- Velky objem
- Dobra konstrukcia
Štyri kolesá sú viac, ako jedno na fúriku.:-) Som maximálne spokojná.
- Pomer cena výkon
Ideálny pomocník na prenášanie veci. Je pevný kvalitne spracovaný perfektne sa s ním manévruje a zloží sa fakt do minimálnych rozmerov čo je super že môže byť v pohotovosti v kufry auta.
- Ideálny na dovolenku k moru s deťmi. Vozik je dostatočne veľký a zmesti sa tam všetko potrebné na pláž. Ma dobru nosnosť a konštrukcia je dosť pevna. Určite oceníte tohto pomocníka
Žiadne som zatiaľ nenasiel
Ten vozíček je spása pri práci v záhrade, keď človek môže pri manipulácii používať len jednu ruku a v druhej má barlu.
To znamená, že táčkami by som burinu alebo zeminu neodviezla, ale s Keter Easy bez problémov s jednou rukou.
Veľkou výhodou je, že vozíček je ľahký a nie je drahý, čo je veľké plus.
- pri vození materiálu lepšie ako fúrik, ak to tetren dovoluje
relatívne rýchla montáž ( lepšie, keď skladajú dvaja )
Po odskúšaní spĺňa to, čo som čakal - vozík je ľahký, dobre ovládateľný, dá sa dosť naložiť.
Pochvaľuje si aj manželka
Zobrazujem 1 - 20 zo 446 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...23 Ďalšie »